Το 132 (δημοτικό) έγινε βιβλίο!

Το 132ο Δημοτικό Σχολείο, είναι ένα σχολείο στο κέντρο της Αθήνα9789604583782ς (σχολικό συγκρότημα της Γκράβας) με μεγάλο ποσοστό αλλόγλωσσων παιδιών. Η ιστορία του σχολείου, οι δράσεις που εφαρμόστηκαν και η δίωξη που ακολούθησε, σε πολλούς/πολλές από μας είναι ήδη γνωστές.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι μόλις εκδόθηκε από τις εκδόσεις Επίκεντρο το βιβλίο «Χτίζοντας ένα δημοκρατικό και ανθρώπινο σχολείο» του Πέτρου Χαραβιτσίδη, εκπαιδευτικού του σχολείου.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται οι πρωτοβουλίες-δράσεις που εφαρμόστηκαν από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν το όραμα ενός δημοκρατικού και ανθρώπινου σχολείου και επίσης, μελετάται και η επίδραση αυτών των πρωτοβουλιών-δράσεων καθώς και τα αποτελέσματά τους σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα, δηλαδή στους μαθητές και μαθήτριες, αλλά και στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Advertisements

One response to this post.

  1. Στο βιβλίο παρουσιάζονται οι πρωτοβουλίες-δράσεις που εφαρμόστηκαν από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν το όραμα ενός δημοκρατικού και ανθρώπινου σχολείου και επίσης, μελετάται και η επίδραση αυτών των πρωτοβουλιών-δράσεων καθώς και τα αποτελέσματά τους σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα, δηλαδή στους μαθητές και μαθήτριες, αλλά και στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

    Απάντηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: